Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Őszi Facebook Nyereményjáték!

2018. 09. 10. 14:00:00

Őszi nyereményjáték a Facebook oldalunkon!

https://www.facebook.com/farkaskolyok.bolt/

A mai nappal útjára indítunk egy nyereményjátékot a Farkaskölyök Facebook oldalán! :)

Mindössze annyit kell tenned, hogy egy hozzászólásban megírod, hány hónaposan indult(ak) el a gyermeke(i)d, és a Tiéd lehet egy, az üzletünk készletéből általad kiválasztott őszi Richter gyermekcipő.

Várjuk a helyes megfejtéseket! :)

 

Facebook Üzenőfali nyereményjáték Játékszabályzat

 

1. A játék szervezője

A https://www.facebook.com/farkaskolyok.bolt/ oldalon meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: ”Játék”) szervezője a Wolfkids Bt. (székhely: 1039 Budapest, Fodros u. 14.) (továbbiakban: ”Szervező”).

2. A játék leírása

A Játék során a Szervező őszi nyereményjátékot hirdet meg, melyben arra kéri a játszani szándékozókat, hogy a játékot meghirdető, a Szervező saját Facebook oldalán publikált bejegyzés alá hozzászólásban írják meg, hány hónaposan indult(ak) el a gyermeke(i). A Szervező a nyertest véletlenszerűen, sorsolás útján választja ki.

3. A játékban történő részvétel feltételei

A Játékban kizárólag 18. életévét betöltött, magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy vehet részt, aki a 2-es pontban megfogalmazott hozzászólást feltölti a megadott Facebook bejegyzés alá. Nem minősül érvényes hozzászólásnak egy másik felhasználó hozzászólására adott válasz üzenetben feltöltött hozzászólás.

Egy Játékos a Játék időtartama alatt egy hozzászólással vehet részt a Játékban.

3.1 A Játékos, játékban való részvétel érvényességének alapfeltétele

a) 1 db hozzászólás feltöltése a Játékot indító Facebook bejegyzés alá, hozzászólás formájában.

3.2 A Játékosok által feltöltött hozzászólásokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése és az általános jó ízlésnek való megfelelés szempontjából a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt leadó Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja, a jelentkezését törölheti.

3.3 A Szervező kizárja a Játékból azt a hozzászólást,

a) amely obszcén, erotikus, közszemérmet vagy más vallását, származását, nem identitását sértő képi vagy szöveges elemet, netán tiltott önkényuralmi jelképet tartalmaz vagy más büntető törvénykönyvbe e ütköző tartalmat hordoz, vagy bárki számára sértő, megalázó, vagy zaklató tartalmú;

b) a Szervezőre, annak termékeire, munkavállalóira vagy a Szervező oldalát követő személyekre nézve sértő jellegű;

c) konkurenciát jelenít meg bármely formában.

4. A játék időtartama

A Játék időtartama: 2018. szeptember 10-én a Játékot elindító poszt feltöltésétől 2018. szeptember 17-én 23:59 óráig tart.

5. Játék menete, Nyeremények

5.1 A Játékos a Játék időtartama alatt leadott érvényes hozzászólással részt vehet a sorsoláson. Egy Játékos összesen egy Nyereményre lehet jogosult.

5.2 A nyertes hozzászólás kiválasztása véletlenszerű sorsolás útján történik. A kiválasztás jellegét Játékos elfogadja. A döntés ellen panasszal nem élhet. A sorsolás időpontja: 2018. szeptember 18. 13:00 óra. Helyszíne: a Szervező székhelye.

5.3 A Szervező egy elsődleges nyertest és egy tartalék nyertest sorsol ki.

5.4 Az elsődleges nyertest a Szervező a sorsolást követő első munkanapon, Facebook messenger üzenetben értesíti és egyezteti a nyeremény átvételének részleteit.

A nyeremény átvételének módjai:

a) Személyes átvétel: a nyertes eljön üzletünkbe, ahol kiválasztja a kívánt cipőt.

b) DPD futárszolgálattal: a nyertes kiválasztja a neki tetsző cipőt és méretet a Szervező weboldalán: farkaskolyok.hu, majd választásáról messengeren vagy e-mailben (info@farkaskolyok.hu) tájékoztatja a Szervezőt, aki intézkedik a cipő kiszállításáról.

Amennyiben a nyertes az üzenetre 48 órán belül nem reagál, úgy a Szervező a fenti módon felveszi a kapcsolatot a tartalék nyertessel.

5.5 A Játékos kifejezetten elfogadja, hogy a nyertes nevét (Facebook azonosítóját) a Szervező a saját Facebook oldalán nyilvánosságra hozza.

5.5 A Nyeremény:

a.) 1 db Richter őszi cipő (fiú vagy lány, a kiválasztott méretben)

b.) A Nyeremény készpénzre nem váltható át.

c.) A nyertes Játékos minden esetben köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy az adott nyeremény átadására megfelelően sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a Nyeremény átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető.

5.6 Nem jogosult a nyeremény átvételére az a Játékos, aki a jelen Játékszabályzat szerinti adatvédelmi hozzájárulását a 7. pont alkalmazásával a nyereményre való jogosultság megállapítását megelőzően visszavonja, illetve kéri személyes adatainak törlését.

6. Adózás

A Nyereményhez tartozó esetleges adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

7.Adatvédelem

7.1 A Szervező által a jelen szabályzattal meghirdetett nyereményjátékban való részvétel és személyes adatok szolgáltatása önkéntes. Az adatkezelés jogalapja a Játékos hozzájárulása. Az adatkezelés célja kizárólag a nyereményjátékban való részvétel, a Játékosokkal való kapcsolattartás.

7.2 A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését. Ezen kívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás vagy korlátozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Játékos bírósághoz fordulhat. Az adatok kezelését és feldolgozását a Szervező végzi. A Szervező az adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja.

8. Játékból kizárás esetei, felelősség

8.1 A Játékból ki vannak zárva a Szervező munkavállalói és közeli hozzátartozói.

8.2 A jelentkezések hiányosságáért/hibájáért, a Nyeremény nyertességének értesítéséről a nyertes Játékosnál felmerült okból történő elmaradásáért vagy késedelméért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

8.3 A jelen Játékszabályzatra a magyar jog az irányadó. A Szervező jogosult jelen Játékszabályzat alkalmazására, értelmezésére, módosítására, illetve a jelen Játékszabályzat végrehajtásával kapcsolatos vagy a Játékszabályzatban nem szabályozott valamennyi kérdés elbírálásra.

8.4 A Szervező elismeri, hogy a promóciós célú nyereményjátékokat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, valamint a promóció nem kapcsolódik semmilyen formában a Facebook-hoz, mint céghez.

8.5 Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.

Budapest, 2018. szeptember 10.

Wolfkids Bt. (Farkaskölyök)

Szervező

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke
Facebook rajongók
Hírek
2018. 10. 11. 00:00:00
Őszi Richter cipő akció! Minden Richter átmeneti cipőre 20% kedvezmény!
2018. 09. 10. 14:00:00
Őszi Facebook Nyereményjáték!

 

 

 

Őszi nyereményjáték a Facebook oldalunkon!